Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja X ska välbytas mot..... "nåt".....


Xotrygg


Xotrygg
Är osnygg
OCH otrygg
Hotar med att ta till ”rättsliga åtgärder”

För att man i debatten
Sagt nåt om skatten
Som inte betalas här
Eller inte ens alls
Om det är svart som natten
Men man förnekar det och hotar
Vafalls




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-10 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO