Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är älskad

 

 Du är älskad

för den

du är

det är bara

du

 

så unik

är du

min älskade

jag vill vara

dig nära

känna dina andetag

mot

mitt bröst




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 387 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-20 21:10



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Underbar!
2011-01-09

  Anna*
Åhhh, så vackert! Underbart skrivet! Applåder
2010-12-23

  Julio VIP
Den här texten värmer, och är väldigt enkel att relatera till^
2010-12-22

  mare VIP
Vackert..
2010-12-21

  Maiah VIP
underbart vacker dikt... att vara älskad är något man inte kan höra för många gånger...
2010-12-20

  Lena Själsöga Keijser


vackert

må andningens önskan

bära

alla era steg

vilken varmgod tårta

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne