Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas Greenpeace , denna fantastiska miljörörelse ( som jag stöder än i denna dag)


Julkort , nr 23 ,2010

Greenpeace !
Ni kör ert eviga "race"
Ni gör det ,aldrig, i smyg
Räddar sälar och valar
bordar valfångstfartyg

Greenpeace !
Vartän i världen
ett miljöbrott sker
så kommer ni dit
ni, ALDRIG, er ger (!)

Greenpeace !
Ni kommer nog alltid
att gå i bräschen
mot alla dessa
"miljöfadäser" !

Greenpeace !
Önskar jag blitt
en Aktivist
men åren går,
jag dock FÖR er står !

-------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 288 gånger
Publicerad 2010-12-20 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska