Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad jag önskar mig

En riktig jul
inte bitar
hela kitet

men den julen
är inte för mig

åren går
glädjen strömmar
genom varje led
men
vad hjälper det

vad jag önskar mig
är något som ej går att få




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-21 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson