Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån arkivet


Om du kan lova mig det

Jag känner mig så feg, så jag bara springer min väg
Springer min väg så fort jag bara kan, eftersom jag är så rädd för att bli kär igen
Ja, för, för kärleken har jag blivit allt för sårad av allt för många gånger förr, så jag vet inte längre hur jag bara kommer att bete mig
om du helt plötsligt bara öppnar din dörr
Din dörr till ditt hjärta
För om du nu släpper in mig kan du då bara lova mig, att du inte kommer
att svika mig
eller att utbringa mig någon mera smärta, för smärta har jag redan fått tillräckligt mycket av
för hur många gånger förr har jag inte bara blivit ensam kvar
där på ett öppet hav
Men om du nu bara kan lova mig att du inte kommer att svika mig, så ska jag ge det en ärlig chans
och inte bara springa min väg
Vara feg!
För om du nu kan lova mig det, så kommer det att bli du och jag
i en kärleksfull romans
Ja, bara så att du vet

Om du nu bara kan lova mig det?!

Ken Cassel
28/5-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-21 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spring du,
när du är helt slut,
ligger där
och kippar efter luft
då slår hon till

den rätta

och ger dig
en dos av
livräddning med
mun-mot-munmetoden
2010-12-21

  Ninananonia VIP
Bra! Hitta någon ny.
Du skriver så bra!
Du sätter din egen prägel på dina texter.
Ja, jag kan nästan höra din dialekt och höra din röst när du skriver.
Jag skulle gärna läsa en bok utgiven av dig.
:) Kram Ninananonia
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel