Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kostar ju inget?


Tobias Billström säger att
Trögheten i systemet gör att de avvisade kostar
Oss 110 miljoner i månaden

De har alltså ”rätt till” 315 kr om dan
Tills den dag de skickats tillbaks
Men… vart tog orden
”de kostar inte så mycket med invandring”
vägen…
Eller kanske mer
”det kostar oss inget”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-02-03 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO