Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag var Kal-Bärtill på en innefotbollsmatch med ortens enda fotbollslag, Slödinge . Fanklubben,som bestod av Ulla 77, Egon 69 , Zeta 33 och Kal-Bärtill hade, tillsammans komponerat klubbens hyllningsdikt (se nedan) .Slödinge var ett mediokert lag, hade


M´s Julkalender, 2010 ,nr 21 :

Slödinge, Slödinge
här sover vi mest

Slödinge, Slödinge
vi stinker pest

Slödinge,Slödinge
vi är bottenskrapet
får ni av oss, mitt i gapet

Slödinge,Slödinge
Orenliga kanaljer
har aldrig sett medaljer
huserar i division sju
till åttan vi rasar nu

Slödinge, Slödinge
igår stryk med 0 - 8
alla, på huvet fick en potta !
förra veckan 3-25 (!)
då fick vi knappt gå hem (!)

Men, Slödinge, Slödinge
vi vann (!) en match mot Skåver
2005, men det var en "walk-over"........

Dagens kloka ord: "Bättre vinna än att ,av skam, förtvina !" (Lucka 21)
--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-12-21 21:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kom att tänka på Hoola Bandoola Band:
"Huddinge, Huddinge, vad blir det av oss".
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska