Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan rabbla hela bladet fyllt

mummel
vecka som börjar på botten
hittar djupare
låter mörkret besegra

bladet styr läng ådror
skär själen i bitar
dödar den glädje
som hittar ett litet rum

kan rabbla bladet fyllt
men ändå finns det ton kvar
i huvudet
så istället skapar jag frågor
frågor jag inte har svaren på
men de gör ont
och pappret kan jag sen riva i bitar




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-21 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson