Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.I.P Jonny Persson


Du är lätt men ändå svår att beskriva

Enkel
så enkel
ett hjärta rent

en börda av kamp
med en vilja av stål
en glädje
på bara få ord

Du är lätt men ändå svår
att beskriva

Du var mer
än ord
du var unik
otrolig
och att ha känt dig
gör en stolt

Tänder ett ljus
och ger dig en tyst minut
men trots du är borta
lever du genom många
tidlöst kvar




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 00:05



Bookmark and Share


  Janne
Så kärleksfullt
skrivit av dig



Mvh


Själens krigare
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson