Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omständigheter får en på fall

vad man tror
det är är såhär

vad man ser
det är så det ska vara

men när allt går fel
och fötterna
slås undan
gång
på gång

när hjärtat blöder
för tiden läker inte
dess svar

omständigheter
får en på fall
för orken
att ställa sig upp
är alldelles för svag
och man tar till slut
dag för dag




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-22 00:14



Bookmark and Share


  PPQ
jättefin text god jul på dig
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson