Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du rör mig, alltså finns du

Jag tror inte på änglar

jag tror på existens

ingen godhet fäller mig

sagorna är redan berättade och förbi

skönheten går i genom dina ögon

inte via mina ord

glädjen är lönen för den ledsamhet

som legat svart och tung

Du är bara ett andetag i tiden

i den tiden jag befann mig i andnöd




Fri vers av Lindsy
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-22 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy