Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädret idag,,,




Vädret

påverkar mig!

För idag

känner jag mig lite kylig,,,





© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 08:30



Bookmark and Share


  Amorina
Brrrrr.... ;)

Kylig invärtes är värre än kylig utvärtes, tycker jag.
2010-12-22

  Maiah VIP
hehe...det kan jag hålla med om...i denna kalla vintervärld...
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten