Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kärleken

hon lyste upp hela rummet
jag var förlorad
leendet smälte all is på Grönland
ögon kunde man drunkna i
fjärilarna i magen hade julafton
hormonkretsloppet satte igång
tiden stannade
hon var som en ängel
så söt
orden försvann
rösten var stum

hon tog min hand
och vi gick bort.





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 12:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt känsla, bara att njuta !!
2010-12-23

  lodjuret/seglare VIP
jag hade hoppats dikten skulle ha slutat med
'och så red de in i soluppgången' men det här duger som substitut för det mer filmiska
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson