Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundrans vågor

Tänk vad man undrar
undrar och förundras
över känslosvall och vågor
vågor som sköljer och stänker
en gnutta hopp i själen
själen värms av din tanke
av tanken på dig, på oss, på vi


Man förundras och undrar
om vågorna fortsätter
fortsätter att översvämma
hjärtats bubbel och larm
fortsätter bombardera
försvarsmuren den starka
mot dig, mot oss, mot vi


Slutar inte fundera
fundera och åter förundras
över tanken som finns på dig
undringarna bubblar i hjärtat
mitt varma hjärta översvallas
av förundrans vågor som rullar
rullar från dig, från oss, från vi




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 586 gånger
Publicerad 2005-12-05 23:38



Bookmark and Share


  ia VIP
vilket flyt!!!!
man liksom hänger med i bara farten.
kanon bra
=)
2005-12-07

  _Mian_
En känslokryllande, rolig och välskriven hjärtevärmare!
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh