Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett varmt litet ord jag sänder här mitt eget lilla julkort


Vill önska alla mina kära vänner en riktig God Jul.
Med god mat och dryck med familj och vänner.
Många varma kramar från mig fast det är kyligt
ute så kanske mina kramar värmer för stunden




Fri vers av Ann-christin
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 15:02



Bookmark and Share


  Maria T
vilket vackert julkort
2011-01-08

  anits VIP
Tack så mycket! Jag önskar dig
en riktigt God Juk! Kram!
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin