Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmning i omklädningsrummet


Filmning i omklädningsrummet
Hos de kvinnliga modellerna

Så mycket silikon har man nog aldrig sett
Förut, inte samtidigt i alla fall

Men vaddå inte visste jag
Att silikon var så vackert

Och böljande….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-01 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO