Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig har jag känt så tydligt


Aldrig har jag känt så tydligt
Hur applåderna är regisserade
Av studiofolket

Som när Liw Ullman var hos Skavlan
Man kunde nästan höra hur regifolket
Satte upp sina skyltar
”applådera” för fan

Och som de sanna idioter de är
Så applåderade dom
”APAN på positivet”
Vilket fruktansvärt fjant
Man vill bara spyyy….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO