Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var ett graaft övertramp


Det var ett graft övertramp
Sa systrarna Graaf unisont efteråt
Deras mamma blev så graaft förtörnad
Över deras porrbilder
De var så ”grafverande”
Ja eller Graaferande då




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger
Publicerad 2011-02-02 19:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har mött deras mor. En parant dam.
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO