Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spöket av honom

hon dansade nära med en kille på dansgolvet,
bytte nummer
och tog med honom hem

hon trodde att minnena skulle suddas ut då,
att spöket av honom skulle försvinna,
lämna hennes tomma lägenhet

men allt det onda förstärktes
och killen som trodde något
fick endast gå hem besviken




Fri vers av lonelynights
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-22 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights