Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Se på mig nu
Jag står just här
Mina armar är öppna
Jag blottar min själ
Har tagit detta steg
Kunde inte vänta
Valde sårbarhetens väg
Orkade ej dölja
Ta mig som jag är
Eller förstör mig som du kan
Jag har valt min väg
Nu på dig det kommer an




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 173 gånger
Publicerad 2010-12-23 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts