Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kräver

Du kräver chanser
du vill att jag ska förstå
du slår mig
du sårar med ord
min själ gråter
jag vill gå...

men du kräver
att jag ska
förstå...




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-23 13:26



Bookmark and Share


  Anna*
Känner igen sååå väl. Applåder
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna