Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skyddsängel

                                                    Min ängel.                    

                        Tack!               Min skyddsängel.            Tack

                                Tack!          Du kommer,         Tack

då jag kallar på dig

Du kommer,

för att hjälpa mig.

Du viskar i mitt öra,

precis det jag behöver höra.

Du varnar mig för fara.

Du hjälper mig att finna,

det jag tappat bort.

Du tröstar mig,

när jag gråter.

Du omfamnar mig,

med ljus och kärlek.

Du finns alltid här,

när jag behöver dig.

Du förstår väl,

att jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 655 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-12-23 18:17



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Bara så underbar o vacker
2013-05-24

  BillyTheKid
Wow...
2013-04-05

  aol
en längtan så sann där själen känner änglarna, så vackert ömt skaldat och jag blev så berörd,
2013-04-05

  Filippa Jacobsson
Åh älskade denna text! Änglar finns!
2013-03-02

  ~UrTjur~
Så fint att formen också är en ängel :) Glad blir jag av att läsa detta! Tack alla älskade änglar!
2013-02-13

  vargtass
De finns alltid med oss..Jättefint skrivet!
2013-01-20

  Aftonvännen
Vacker som en kvällsbön för kärleken
2012-12-01

  Julio VIP
Va fin^
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP