Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjat kärringar


Jag gick med hunden när städkärringen


Jag gick med hunden när städkärringen från Polen
Påstod att en hund skitit i trapphuset
Och jag såg den skiten

Då påstod kärringen att de var min hund
Som skitit
Och att de var mitt ansvar att ta rätt på det
Som om jag skulle låta hunden skita inne
I trapphuset!!!

Nä jag struntar i det
Kärringen får ta rätt på det själv
Eller ta rätt på vilken djävla hund
Som skitit i trappan

Och det var inte ens min hund
Jag bara gick med den….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO