Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chattis och en av tvillingarna


Chattis och en av tvillingarna vid namn, Elisabeth, ”bettan”, + några till och en kompis som hette Lotti var ute med mopederna, Alla hade de nya 4 växlade mopeder som de åkte runt med. Nya japanska och dyra som fasen... De var minst 4 och ibland fler….

Men Lotti körde en gång med Chattis efter sej, ställde sig upp och nitade, Chattis missade det hela för hon han svänga men en av tvillingarna körde rätt in i Lotti på mopeden

Och eftersom de krockade med sina mopeder och varann så frågade tvillingarnas mamma mej vid senare tillfälle om jag inte kunde följa med bettan så ”hon hade nåt att köra på” sen skrattade hon, tanten. För tanten var rolig och glad och hade humor.
Men jag hade varken lust eller moped....

Däremot hade man väl gärna gjort lite annat... men sånt säger man inte till en flickas mamma, ja eller pappa heller....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger
Publicerad 2010-12-24 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO