Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppningsvis så har man mognat lite


Förhoppningsvis så har man mognat lite sen dess ja den tiden med ”40 kameler”, ja de flesta av oss, inte hebbe dock, han är kvar där, man kan prata med en tjej och sen säger han ”där har du halva inne”.

Vaddå vad menar du, fast man vet, jo såg du inte hur kåt hon såg ut. EN gång så måste jag ge han rätt, en tjej i vår ålder på Hudiksvalls kommun, härligt lockade med sina leenden och beteenden, men… jag hade ju en kvinna då, tyckte jag och TVÅ är i alla fall EN för mycket hade jag lärt mej.

Hebbe har dock inte lärt sej det än även om han haft massor med chanser till det….
Har han tur så kanske hans nu mycket yngre fru ger han sex så det räcker, men i hans fall så känns det som att, han aldrig blir nöjd. Det är liksom spänningen som ger honom ett slags tillfredsställelse, spänningen att bli ertappad, eller nåt.

Men frågan är kanske om, det blir hans fjärde kull ungar som kommer snart och än har han väl inte betalt för nån…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger
Publicerad 2011-02-04 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO