Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har man kommit på att fosterdiagnostiken talar


Nu har man kommit på att fosterdiagnostiken talar om för föräldrar om att, barn kan ha fel, så de tas bort.
Idag föds färre utvecklingsstörda än förr….

Men det beror inte på att vi är ”friskare” eller att färre får det ”felet” vid befruktningen…
Det beror på att ”de tas bort” eller ska vi säga ”dödas” eller i värre fall ”mördas” innan de får chansen att födas.

Men vad ger de för vibbar, för mej ger det vibbar från 30 talet. Vibbar om vilka som får födas, vilka som har rätt att leva, vibbar om inte bara ”segreation” utan vibbar om en annan tid….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-12-24 03:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller fullständigt med. Tredje Riket i repris.
Och detta är darwinismens yttersta konsekvens, min vän.
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO