Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

Du finns alltid där
Men så långt borta
Aldrig här, bara där
Så har det varit
alla år och är det än
Alltid på avstånd
från när du behövs
Jag klandrar dig inte
Det är så vårt liv ser ut

Ibland kan jag undra
hur de vore om du va här, inte där
Och ibland kan jag önska
att du var nära,
inte långt borta
Orimligt borde inte vara
ordet i mitt huvud

Vi står rätt nära
Aldrig haft problem
Men nu har jag börjat
känna denna tomhet
När inget är som förr
Varken in eller ut
Borde inte det då
påverka även oss,
även våra vägar ut?

Kanske är det bara jag
Mitt stora behov av att tänka,
och analysera i detalj
Kanske det han sa
Grodde detta korn
Av en tankeväg jag aldrig
haft behov av förut




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-23 22:10



Bookmark and Share


  Ann-sofie.
Man kan vara med någon men ändå inte närvarande. Det är sorgligt men sant. Dikten beröde mig, för jag va med en som var där men ändå inte, svårt delema. Man är ensam men ändå inte...
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts