Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar Mohammed,,,,,,

Jag älskar Mohammed, Jesus,
Abdullah Baha, tomten
och allt vad
just Du tror på och
som ger Dig hopp

God Jul




Fri vers av Bengt VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-24 12:08



Bookmark and Share


  Elwania
"UM" Och så kanske vi kan ge oss själva en varm tanke av kärlek då vi ändå håller hjärtat på glänt för andra.
2011-01-01

  lilla t
öppet sinne som omfamnar alla människor i juletider, så som det bör!
2010-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar bara Jesus eftersom Han är Sanningen.
Julen hatar jag. Den har inget med kristen tro att göra.
2010-12-24

    ej medlem längre
Detta vill jag kalla en vänlig Julhälsning ,vilken mottages med den inspirationen den medför,samt glädje och en önskan om att även din Jul bliver god!
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP