Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ryckte undan handen

Hon räckte fram en darrande hand mot honom
Och gav honom sitt hjärta
Men sa
Att hon inte trodde att han ville ha det

Han log och sträckte ut sina händer
Men när hon släppte taget
Om sitt hjärta
Drog han undan händerna

Hjärtat föll till marken
Slogs i spillror
Han bemödade sig inte med att samla ihop spillrorna
Och ge tillbaka dem

Ensam fick hon försöka
Samla ihop bitarna
Ensam fick hon ta hand om
Sitt krossade hjärta




Fri vers av Mönster
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-24 13:26



Bookmark and Share


    Loffe
Åh, vilken uttrycksfull dikt. Sorgligt och mycket fint skrivet.

// Loffe
2011-01-09

  beli
Sorgligt ! Men bra skrivet som vanligt O))

Tummen upp !
2011-01-09

  Cia
åh... va sorgligt o.O
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster