Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlösa skrik i natten

Att ligga ensam i mörkret
Och ljudlöst skrika ut
Sina förhoppningar och önskningar
Och innerligt hoppas
Att de inte ska slukas upp av mörkret
Och försvinna
För alltid förlorade




Fri vers av Mönster
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-24 13:29



Bookmark and Share


  beli
Ännu en talande och superbra dikt <3o)
2011-01-12

  Cia
en välbekant känsla...<3
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster