Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvårading om kärlek

Kärleken försvann
Ändå finns den kvar




Fri vers av ghost
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-24 14:06



Bookmark and Share


  Anna*
Kan tolkas på många olika sätt och därmed är den riktigt bra!
2010-12-25

  Delilah Juno VIP
Aha ..du menar hon gick men du gillar henne ändå, eller ..så synd i så fall ...men nu är det jul och dansen kring granen ger nya chansen
eller åtminstone glitter i håret. God Jul önskar Delilah
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost