Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Tiger passar inte


En Tiger passar inte

Som husdjur hos en kvinna

Det hörs på namnet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 19:33



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
I sann Elvis anda..
2011-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Jo, den passar. Då får hon prata hela tiden.
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO