Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag ändrat lite i dikten... Jag kände att det blev bättre flyt såhär...


På natten


 

Natten är alltid
mörkast

Det är då när tröttheten
försvagat mitt försvar
som saknaden tränger på

Men med morgonen
kommer ljuset åter





Fri vers av Anna H
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-12-06 09:02



Bookmark and Share


  Wretling
Ah vilken morgon :)
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H