Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina saker gör mig smutsig

Vände upp och ner på lägenheten,
Skakade om den riktigt ordentligt
I mitt sökande av bevis,
Bevis att du funnits i mitt liv,
Mitt badrum, min säng

Alla spåren hamnade i en papperskasse,
En kasse du hämtade,
Så jag skulle slippa se dig hela tiden

Har försökt springa, rymma, gömma mig
Och sedan ett besök hos mamma
BOOM
Två kalsonger

Du är överallt,
Men ingenstans




Fri vers av lonelynights
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-25 01:20



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Du är så duktig!
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights