Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina döttrar som ger mig gåvor varje gång dom ler och skrattar tillsammans med mig.


Tack fina älskade fina

Tack älskade fina tjejer för en underbar Jul
jag älskar er enormt och stort
ni får mig att le i en tid som brukar vara så hård
men ljuset ni ger mig i mörkret
får mina ögon att tindra




Fri vers av yta
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-25 08:00



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Härligt ... vet precis hur du menar...
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta