Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är sjutton år.




han igen

det finns få män jag accepterar. min pappa bor i USA och heter något som ingen någonsin kommer ihåg. dessutom skriver han aldrig ett endaste mejl. och första gången på tolv år som vi sågs, i USA, förra sommaren, då fick han mig att gråta. han ursäktade sig, men det räckte inte. Det var tretton år sedan jag rörde vid min far. jag ska aldrig göra det igen.




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-25 12:22



Bookmark and Share


  lilla t
men fy, eller kanske inte, eller inte vet jag, får bara en obehaglig känsla av din text.
2011-01-24

  Svartsilver
en obehaglig dikt. men bra. ett äckel och en sorg över något som gick förbi.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter