Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade



Du smeker mig

dina ögon söker mina

jag håller andan och tänker

äntligen


Men dina händer är stelt kalla

och dina ögon bär ett mörker

som får mig att skrika

ut i tystnaden


Du fyllde min tomhet

när du smekte mig med

kärleksvarma händer

och dina ögons ljus

hittade min själ


Mitt liv före och efter dig

var ingenting





Fri vers av Söderman
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-25 14:36



Bookmark and Share


  aol
så ömt fint skaldat,
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman