Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens skugga

 

Med livet följer villkoret

 att en dag kommer sorgens

 skugga falla tungt

 

Ändå i varje dag

en storslagenhet

som inga tårar

ingen sorg

kan ta ifrån

 

 

 




Fri vers av Söderman
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-15 17:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman