Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

 

Långsam är färden

utan början eller slut

Dagen växer slår ut

natten var och minns inget

Ändå var det den längsta natten

Kom närmare låt mig höra din röst

ett av universums under

Led mig rätt

Jag lyssnar




Fri vers av Söderman
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-23 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman