Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulländning

 

 

 

Enkelheten

 älskar

  tvivlet och oron

 

Enkelheten

mellan tåren

och

sanningen

 

Enkelheten

skör

skön

 

Enkelheten

 låt den härska

 och

 befria

 

 




Fri vers av Söderman
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-14 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman