Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför

 

Tittar ut genom det stilla

stående  fönstret

Nyfödda dagar men alltid

samma fönster

 

Bara solen ser

det osynliga spelet

 

Droppar av undran

fyller sakta

mina ögon

 

Och något stort

min längtan

bankar på den okänsliga dörren

alltid denna dörr

den som förblir låst

 




Fri vers av Söderman
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-20 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ett sårat hjärta låser med sextumsspik och hänglås
tack för stimulerande läsning !

2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman