Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bördan inom

 

Jag ser dig i dag, jag såg dig i går

och jag kommer att se dig i morgon

 

Du kan bära olika masker och kläder

Du kan tala olika språk

Ändå blir du kvar

oförändrad

 

Du har blivit en tomhet

som hela tiden växer

över min horisont

 

Allt undflyr med tiden

utom du

 

Jag kan ändra

min syn på världen

min karaktär

mina syften

men inte vad du betyder

för mig

 

Du följer mig i vått och torrt

genom storm och larm

bakom stängda dörrar

efter allt som är och varit

 

Jag älskar dig

 

 




Fri vers av Söderman
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-11 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra i ord, tanke och kreativitet!
2017-11-20

  Kim VIP
Ja det är skönt när allt skakar att något ändå är beständigt… om så bara en känsla.
2015-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Inspirerar tanke, känsla och fantasi!
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman