Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGET KVAR

 

 

Vilse i mitt mörker

Endast svagheten är stark

 

Sanningen stärker föraktets låga

 

Högmodets lockande fana fel rättesnöre

 

Själen svedd till grunden

inget återstår

 




Fri vers av Söderman
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-14 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
självkritik är hård
själapälsen skaver

Så bra!
2017-11-20

  Maj-Lis VIP
Då är det svårt
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman