Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömbrud från längesen...


Det var en Anne

Det var en Anne
Ja inte vem som helst
Ingen prinsessa direkt
Men en Anne
Hon svarade på mina små inviter som var så klantiga innan man blir vuxen
Eller va fasen de fortsätter nästan lika kantigt sen

Men jag ville ”ha” en Anne
Ja inte vilken som helst alltså utan just hon
Med sin snea lugg, sitt bruna långa hår och
Allt detta vackra underbara
Men man förstod inte sitt eget bästa

Heller

Undrar vad hon gör denna tid som nu är




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-03 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO