Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten o odjuret



Hon tittade sig i spegeln
mitt liv är förfärligt
jag ser ut som en gammal kärring
rynkor här och där
till en doktor hon gick
gör mej söt

nu liknar hon victoria beckham
mer än hon liknar sig själv
med botox och silikon
kan man lura djävulen själv

men när hon klär av sig
är hon fortfarande
mellan 70 och döden




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-25 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson