Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Claes Borgström är en idiot

Claes Borgström är en idiot

Helt uppenbart

Han sa nåt i stil med

”dessa kvinnor är inte jurister”

”Så de vet inte var gränsen till våldtäkt är”

Med såna jurister

Är landet rättslöst för män



Om han skulle få en makt

Så är hela framtiden rättslös med

Men kanske får landets ”jurudik”

En lagom dos av förakt från resten av världen

Det kanske är på tiden

Kanske kan man tänka sej en mer seriös debatt

I spåren av detta….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 15:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Borgström är inkompetent. Det visade han i fallet Quick.
2010-12-26

  LassO
Men i fallet med Assange så är det uppenbarligen inte så och det är en spräckt kondom med o s v.... "det är värre för han om kondomen sprack"

I Assange fall så sa hon inte nej heller efter vad jag förstod...
DÄR är problemet.....
2010-12-26

  Mats Henricson
Vad är problemet ? Har aldrig förstått det ! OM en kvinna säger:
NEJ ! . DÅ är det , naturligtvis, NEJ ! Punkt och slut......
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO