Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta er karlar



Akta er karlar

För att få kondomen spräckt

Då riskerar du inte bara sjukdomar kroppsligt

Du riskerar i vårt land att råka ut för

Den sjuka lagen som vi ”ska leva efter”

Man kanske kan kalla det för

”Cancer på lagen i bokstavlig mening”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2011-08-19 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO