Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandring på tidlösa moln

vägen har varit utan sikt
livet saknat vikt

men tron
att det döljer ljus på andra sidan bron

kände värmen fylla isande kyla
fylla hjärtat med inre röster och i öronen kände jag livet åter yla

vandring på tidlösa moln och bomull
finns i drömmens ull
och pudervit snö
somväcker en själ somv varit dö




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-25 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson