Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tid med minnen

minns varje år
längtar varje år

men förhoppningarna växer
och felen följer samma ström

samma känsla
och öppna dörrar
ger liv
och besvikelse

njuta
något att glömma
och ärr
skapas nya
vem har sagt att de försvinner
de finns för att lära en läxa
och mer sanning att minnas

en tid med minnen
fyller upp slutet
varje år




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-25 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson