Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsrim




Stjärnor mot himlen sticker
Champange ur glas vi dricker

Nattens köld är hård
Där vi står på våran gård

Vi fäller en tår
För nu är det ett nytt år.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 934 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-26 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson